ugg boots clearancecheap ugg bootsugg boots on saleuggs for cheapcheap uggsugg boots cheapugg boots clearanceCustom NFL Jerseyugg boots cheapcheap uggscheap ugg bootsugg boots on saleuggs for cheap

cheap ugg bootsugg tassel 5835 bootsugg metallic tall 5812 bootsugg classic short 5251 bootsugg classic short 5281 bootsugg classic short 5800 bootsugg classic short sparkles 3161 bootsugg classic tall 5815 bootsugg fox fur 5685 bootsugg jimmy choo 5838 bootsugg classic paisley 5831 bootsugg classic mini 5854 bootsugg bailey button 5803 bootscheap uggs for kidsugg bailey button 5991 bootsugg bailey button fancy 5809 bootsugg bailey button triplet 1873 bootsugg classic short 5825 bootsugg classic fancy 5998 bootscheap uggs for men ugg classic mini 5854 boots cheap uggs for women

cheap uggsugg bailey button miniugg classic short sparklesugg classic cardyugg nightfallugg classic miniugg roxyugg sheepskin cuffugg slippersugg classic tallugg bailey buttonugg bailey buttoncheap uggs for menugg bailey button tripletugg classic shortcheap uggs for kidsugg neumelugg fox fur shortugg classic shortcheap uggs for womenugg bailey button tripletugg classic shortugg classic tall

ugg boots cheapugg sheepskin cuffugg bailey button tripletugg accessoryugg bailey button miniugg gloveugg classic cardyugg boots for menugg earmuffugg classic shortugg classic miniugg classic shortugg classic talluggs for womenugg fox furugg bailey buttonugg ballet flatsugg boots for kidsugg sandalsugg bailey buttonugg sneakersugg bailey button tripletcasualsugg classic shortugg classic tall

Voće
Uzgojene bijele jagode koje okusom podsjećaju na ananas Ispis E-mail

bijele-jagode.jpg Uzgojene su nove jagode, pomalo neobične, potpuno bijele i s crvenim sjemenkama. Britanski lanci prozvali su ih pineberries, oblika su kao i obične jagode, samo što im okus i miris podsjećaju na ananas.

Uzgajane su u staklenicima, u početku su zelene, a kako dozrijevaju, blijede. Kada postanu dovoljno zrele za jelo, postaju potpuno bijele i imaju crveno sjeme. Otkrivene su u Sjevernoj Americi i spašene od istrebljenja, a od sada se mogu kupiti u trgovinama Waitrose. Kako kažu iz te trgovine, mogu se koristiti kao alternativa običnim crvenim jagodama u desertima, a nešto su manje od klasičnih jagoda.

Opširnije...
 
Kao stvoreno za maslinare: Usisavač plodova Ispis E-mail

usisavac-plodova.jpgOvaj stroj je posebno razvijen za prikupljanje orašastih plodova, kao i drugog voća, lješnjaka, oraha, badema, pistacija, kestena, žireva, šljiva, maslina...

Nova inačica ovog stroja ima snažan motor od 5KS dok sama ergonomija omogućuje rad čak i u teže pristupačnim područjima.

V77S zamjenjuje tri berača/sakupljača a nakupljeni plodovi iz spremnika lako se prazne čak i bez skidanja samog stroja s ramena. U spremniku se također odvajaju nakupljene nečistoće kao što je lišće, grančice, trave od plodova.

Moguća je i primjena kolica kao i produžene usisne cijevi u područjima gdje je to potrebno.

Opširnije...
 
Novi hit: Tresač maslina Ispis E-mail

tresac.jpg

Tvrtka Drezga-Deržič, zastupnik švedske marke Husqvarna u svoj program će uskoro uvrstiti i novi segment strojeva: tresače maslina! Ovaj snažan i robustan stroj razvijen je u najtežim uvjetima španjolskih maslinika.

tresac-masline-1.jpg

Kao i uvijek u Husqvarni su mislili na okolinu te je i ovaj stroj opremljen sa X-TORQ® tehnologijom koja osigurava odličnu izvedbu uz smanjenje emisija ispušnih plinova za 60% te potošnju goriva za 20%.

Model 35304x ima dugačak dohvat za dosizanje i viših grana maslina, a kad je riječ o korisniku tu su ugodne naramenice te antivibracijski sistem koji osigurava najniži nivo vibracija među sličnim strojevima. Husqvarna tresač maslina omogućuje da vaš posao napravite s najvećom efikasnošću a s najmanje napora.

Opširnije...
 
Kruške rastu u bocama Ispis E-mail
vilijamovkauboci.jpgObiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Zlatka i Darinke Sirc poznato je po proizvodnji domaće rakije od kruške viljamovke. Četveročlana obitelj živi od proizvodnje te žestice.

- Sve je počelo iz hobija. Posadio sam desetak krušaka, kupio mali kotao i pekao rakiju za sebe i prijatelje - kaže Zlatko.

Kad je vidio da mu posao ide, preko ujaka je u Njemačkoj došao do vrsnoga proizvođača rakija. Kupio je 150 litreni kotao, posadio još viljamovki i polako širio znanje o rakiji. Trenutačno krušku viljamovku ima posađenu na 1,5 hektara te pola hektara lipanjske ljepotice ili, po domaće, petrofke. Proizvode i suvenir - rakiju s cijelom kruškom viljamovkom u boci.
Opširnije...
 
Američka borovnica -Zdravlje i ljepota u vašem vrtu Ispis E-mail

hellea.jpg Podrijetlo američke borovnice je sjevernoameričko, a kako je na našem tržištu nažalost relativno nepoznata, često ju zamijenjuju s poznatom šumskom borovnicom odnosno  običnom  borovnicom. Ona je visokocijenjena kultura, ne samo kao  ukusno i zdravo voće, već kao i ljekovito sredstvo u prevenciji i pomoći kod raznih krvnih oboljenja, karcinoma, srčanih bolesti, regulaciji šečera i masnoća, prevenciji bolesti urinalnog trakta i slično.

Plodovi američke borovnice sadrže antocijan, prirodni antioksidans koji smanjuje krvni tlak, snižava razinu kolesterola, smanjuje rizik nastanka raka, štiti od srčanog i moždanog udara, pruža zaštitu od kroničnih plućnih bolesti kao što su astma, bronhitis, a također  pomaže i kod loše cirkulacije nogu. Plod američke borovnice sadrži velik broj vitamina i minerala, a osobito kalcija, željeza i fosfora.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 5 od 8
 
Andragog
CROSTONE.hr
 
 
Prijava

Zaboravili ste šifru?Edgar tarot
 
 
Marketing
© 2009 VRT.com.hr - SVE za vaš vrt | Web Development by Zarko Maltar